Bezoek ons datacenter

Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica ICT Solutions in Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere.

Tijdens dit unieke bezoek, waarbij u een indrukwekkende rondleiding krijgt, leggen onze specialisten u uit hoe ‘de cloud’ nou precies is opgebouwd en geven wij u een kijkje achter de schermen van één van de veiligste datacenters van Nederland.

Deelname is gratis, maar u moet zich natuurlijk wel van tevoren inschrijven, zodat wij u toegang kunnen verlenen tot het datacenter. U kunt zich inschrijven voor het Datacenter Bezoek via onderstaand inschrijfformulier.

Rondleiding door het datacenter
Tijdens de rondleiding krijgt u een uniek kijkje achter de schermen in ons datacenter. Een bijzondere rondleiding, waarbij u met eigen kunt ogen zien hoe het datacenter er van binnen uit ziet.

Kay-Arne van Dalfsen, die vanuit zijn rol als manager datacenters nauw betrokken was bij de inrichting van het datacenter in Almere, begeleidt u tijdens uw bezoek. Om u te introduceren in de wereld van ‘de cloud’, krijgt u eerst een presentatie. Na deze presentatie neemt Kay-Arne u mee naar ‘de cloud’. Tijdens deze rondleiding ziet u wat er achter de beveiligde deuren van het datacenter gebeurt. Er komt meer bij kijken dan u denkt! We sluiten het datacenter bezoek af met een lekkere lunch.

Meld u aan voor het evenement
Gegevens
Aanhef
Hoe is dit evenement onder uw aandacht gekomen
Gegevens introducé
Aanhef introducé (optioneel)
Mogen wij rechtstreeks informatie met betrekking tot dit evenement verstrekken aan uw introducé?
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.