Whitepapers


 

Whitepaper: Je bedrijfsnetwerk voor kantoor én thuis!

De netwerkverandering voor kantoor én thuis!

Bedrijven die in het verleden misschien drie locaties hadden, hebben er in één klap tientallen en soms wel honderden thuiswerklocaties bij gekregen. Dit zorgt voor een uitdaging op het vlak van ontsluiting, maar ook op het gebied van veiligheid. Werken vanaf ’niet veilige‘ locaties of een vermenging van zakelijke- en privélocaties moeten plotseling Top of Mind zijn bij elke IT-manager. > Download de whitepaper hier


 

Koppel je kantoor en productie en creëer nieuwe inzichten!

Koppel je kantoor en productie en creëer nieuwe inzichten!

Waar bevindt jouw organisatie zich nu en waar zou je graag naartoe willen? Maak je nu bijvoorbeeld gebruik van verschillende Excel-bestanden en komt er nog veel handwerk bij kijken? Of maak je misschien al gebruik van BI-software en genereer je standaard rapporten? En kun je hiermee wel optimaal rapporteren? Waarom zou je BI optimaal willen benutten binnen jouw productiebedrijf? Denk eens aan deze praktische voorbeelden, waarmee jij het allerbeste uit je productieproces kunt halen. Lees het in deze whitepaper.
> Download de whitepaper hier


 

Whitepaper: Til je ICT-security in 6 stappen naar een hoger niveau met laagdrempelige standaarden

Til je ICT-security in 6 stappen naar een hoger niveau met laagdrempelige standaarden

We zien het allemaal, zowel in onze privésituatie als in het werkleven. De afgelopen jaren neemt het gebruik van mobiele devices als laptops, tablets en smartphones in enorme aantallen toe. Zoveel apparaten waarmee medewerkers ook toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Vaak denken organisaties hun bedrijfsbeveiliging prima op orde te hebben, maar is dat ook zo? Om zeker te zijn van een optimale beveiliging van je ICT-omgeving is de noodzaak groot dit ook te toetsen.
> Download de whitepaper hier


 

Bellen met Teams whitepaper

Wat er allemaal komt kijken bij de overstap naar de telefonie van de toekomst

De tijd dat een vaste telefoon, een mobiele telefoon en e-mail voldeden als communicatiemiddel is verleden tijd. Moderne organisaties hebben behoefte aan een flexibelere en veelzijdigere communicatieoplossing. Momenteel vindt een transitie plaats van traditionele telefoonsystemen naar telefonie via Microsoft Teams. Wat komt er kijken bij een overstap naar de telefonie van de toekomst?
> Download de whitepaper hier


 

Is de back-up van jouw O365 data al geregeld?

Is de back-up van jouw Office 365 data al geregeld?

Is jouw data uit Office365 geback-upt? 'Natuurlijk', zeggen de meeste mensen als ze deze vraag krijgen. 'Microsoft regelt dat toch gewoon?' Maar is dat wel zo? Het antwoord is nee, de verantwoordelijkheid voor de data die jouw organisatie aanmaakt en opslaat in O365, ligt grotendeels bij jou.
> Download de whitepaper hier


 

Altijd en overal grafisch werk uitvoeren

Altijd en overal grafisch werk uitvoeren

Werken vanuit de cloud, levert bedrijven al jaren veel voordelen op. Het maakt de ICT-omgeving beheersbaar, het netwerk wordt veiliger en de werkplek is vanaf elk willekeurig device toegankelijk voor de gebruiker. Voor organisaties met meerdere grafische medewerkers is een Grafische werkplek vanuit de cloud een goede oplossing. Lees in de whitepaper waarom.
> Download de whitepaper hier


 

Security: Dreigingen, gevolgen & oplossingen

Security: dreigingen, gevolgen & oplossingen

Wat tien jaar geleden ondenkbaar leek, is in 2019 waarheid geworden. De Verenigde Staten beschuldigden China van het spioneren van het Westen door het gebruik van apparatuur van Huawei en ZTE. De Amerikaanse veiligheidsdiensten adviseren geen apparatuur meer van deze merken te kopen.
> Download de whitepaper hier


 

Heb je jouw bedrijfsnetwerk nog onder controle?

Heb je jouw bedrijfsnetwerk nog onder controle?

In veel organisaties is in de afgelopen jaren een wildgroei aan slimme apparaten aan de rand van het netwerk ontstaan. Internet of Things speelt hierbij een belangrijke rol. Als een organisatie deze groei aan verbonden apparatuur niet beheert, kunnen er kritische beveiligingsproblemen ontstaan.
> Download de whitepaper hier
 


 

Wat de zorgwerkplek kan betekenen voor uw medewerkers

Wat de zorgwerkplek kan betekenen voor jouw medewerkers

Gepassioneerde medewerkers in de zorg willen maar één ding: bezig zijn met hun cliënt of patiënt. Als dat niet kan omdat ze moeten zoeken naar een werkplek, niet op alle apparaten kunnen werken of problemen hebben met inloggen, heeft dat niet alleen invloed op de gemoedsrust van een zorgmedewerker maar zorgt dat ook voor een kostbaar verlies aan zorgtijd. De zorgwerkplek van Unica ICT Solutions, gebaseerd op Microsoft technologie, kan uitkomst bieden.
> Download de whitepaper hier


 

De werkplek van nu

De werkplek van nu

De digitale werkplek is het centrale zenuwstelsel van elke organisatie. Het is verbonden met alle afdelingen, elk proces en met elke werknemer. Het is sturend, bedrijfskritisch én het bepaalt hoe snel en efficiënt er wordt gewerkt en samengewerkt. Daarom is het van groot belang om die digitale werkplek vanaf dag één maximaal te laten renderen.
> Download de whitepaper hier