Actueel

Unica-kantoor Bodegraven na grootschalige renovatie naar label A++

De medewerkers van Unica die werkzaam zijn vanaf het kantoor in Bodegraven, beschikken sinds dit voorjaar over een prachtig vernieuwd pand. Na een grootschalige renovatie werd het kantoor in april opnieuw in gebruik genomen door de ruim 150 medewerkers die Bodegraven als standplaats hebben. Los van de modernisering werd er ook een forse verduurzamingsslag gemaakt; het 50 jaar oude pand kreeg na de renovatie een A++ label toegekend.

Nieuwe duurzame leeromgeving voor Stedelijk Gymnasium Haarlem

Na een intensief jaar van voorbereiding met opdrachtgever Stedelijk Gymnasium Haarlem, ICS adviseurs, BBP advies, VOF-partner Nico de Bont en Brique Architecten kan Unica starten met de werkzaamheden aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem. Het tekenen van de aannemingsovereenkomst met de opdrachtgever is het startsein van het uiteindelijke doel: een nieuwe inspirerende en duurzame leeromgeving voor de leerlingen van het ‘Stedelijk’ in Haarlem.

Bezoek Rijnstate Elst tijdens de Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni!