Industrie & Techniek

In de industrie zijn doorgaans meerdere objecten en/of gebouwen op een (groot) terrein aanwezig. Daarnaast kunnen bijzondere processen en gevaarlijke stoffen van toepassing zijn. Het is daarbij van groot belang om continu en real-time inzicht te hebben in de status van de diverse (beveiligings)systemen op het complex om zo de veiligheid van medewerkers, bezoekers en de omgeving te kunnen waarborgen.

Door de toepassing van Physical Security Information Management (PSIM) oplossingen of Security Management Systemen, is het mogelijk om op effectieve en eenvoudige wijze meerdere objecten en locaties op afstand te monitoren en te beheren. Bij calamiteiten en incidenten kan men adequater reageren en maatregelen nemen. Naast een hogere mate van veiligheid en beveiliging kan een PSIM oplossing ook ‘business intelligence’ bieden en daarmee bedrijfsprocessen optimaliseren.

Unica Access & Security biedt bedrijven in de industrie en techniek volledige integratie van een brede range aan beveiligingstechnieken en procestechnieken. Vrijwel alle beveiligings- en veiligheidsrisico’s kunnen beheersbaar worden gemaakt. Denk aan toepassing van PSIM oplossingen, intelligente camerasystemen, toegangscontrole- en toegangsverleningssystemen, toegangstechniek, intercomsystemen, terrein- en perimeterbeveiliging. In combinatie met (veiligheids)systemen van zusterbedrijven kan Unica Access & Security primaire bedrijfsprocessen van opdrachtgevers ondersteunen en optimaliseren.